Skip to content

Hiveonline app klar til test

  • by
hiveonline app for craftsmen

Vi er næsten klar til at gå live med vores engelsk version af vores app. Den vil hurtigst muligt blive oversat til dansk, men vi har brug for jer til at hjælpe os med at teste og sikre at alt virker i forhold til jeres hverdag og at fejl bliver fikset.

Ønsker du at hjælpe med at teste vores app og videreudvikle den, så vil vi rigtig gerne have dit input. Du kan komme i kontakt med os via mailen haandvaerker@hivenetwork.online eller inde i appen, hvor du klikker på “Profile”knappen og dernæst vælger “Report a bug”.

For at downloade vores app skal du klikke på det her link på din iPhone eller din iPad, og så vil du få yderligere instruktioner til, hvordan du downloader app’en Testflight, hvori vores testversion af hiveonlines app er klar til at downloade. Instruktionerne er på engelsk.

hiveonlines app er relevant for håndværkere og kunder, der er på udkig efter en professionel og tillidsfuld relation. Du kan derfor oprette dig som kunde eller som håndværker, der ønsker at indgå en relation. Alt efter om du er kunde eller virksomhed, viser nedenstående oversigt(kommer snarest på dansk) fordelene ved vores app:

Introduction to hiveonline platform

Hvis du støder på problemer så tjek vores FAQ, der er tilgængelig i app’en under “Profile” eller kontakt os direkte.

Vores mål er at skabe en app, der kan hjælpe håndværkerne i deres dagligdag og skabe bedre relationer mellem kunder og håndværkere til gavn for begge parter. Så kom i gang og giv det et skud!